Mükemmel İlk Buluşma İçin 7 Tavsiye !

03:46 Bb 0 Comments

  Bir arkadaş ortamında,sosyal medyada,Tinder'da ya da okulda tanıştınız.Günlerce belki de haftalarca konuştunuz,flört ettiniz. Ve bu kadar emekten sonra işte beklediğiniz o an geldi !  Sonunda beklediğiniz soruyu sordu." Bu hafta sonu bir planın var mı?" Ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Panik yapmayın. Önce derin bir nefes alın sonra buyrun sizin için hazırladığım tavsiyeleri okuyun..

1-Çok Tarz Ya Da Mükemmel Giyinmene Gerek Yok. Temiz Ol!
 Takdir edersiniz ki kimse ter kokan biriyle bir dk bile geçirmeye tahammül edemez. Siz de bu duruma düşmek istemezsiniz diye düşünüyorum. Her gün yaptığınızı varsaydığımız rutin temizliğinizi yapın. Roll-on olsun,deodorant olsun aman ha es geçmeyin!  Hoş kokulu bir parfüm de karşınızdaki insanı etkilemek için önemli!


2-Gülümse!
 Gülümse,erkekler poizitif kızları sever.. Yok,yok seksist cümlelere yer yok bu yazıda. Tüm başlıklar her iki taraf için de geçerli. Onun anlattıklarını hoş bir gülümseme ile dinlemek karşınızdaki insanın gerginliğini azaltacaktır.Ayrıca kimse somurtkan ve mızmız bir insanla tekrar görüşmeyi istemez. Hem onunla iyi vakit geçirdiğinizi bilmek karşınızdaki insana iyi gelecektir. Tabi ki güzel bir gülümsemenin baş rolünde güzel ve temiz dişler vardır. Dişlerinizi fırçalamayı da ihmal etmeyin. Hem gecenin sonunda ne olacağını kimse bilemez ;)


3-İltifat Et!
 Kadınlar kadar erkekler de hoş sözler duymaktan, ruhunun okşanmasından hoşlanır kızlar. Bence onlara haksızlık etmenin anlamı yok. Ufak ufak iltifatlarla onda neleri sevdiğinizi, nelerden hoşlandığınızı söylemekten çekinmeyin. Abartıp kimsenin götünü ilk günden kaldırmaya da gerek yok,aman!


4-Göz Teması Kur!
 Buluştuğunuz erkeği ya da kadını, konuştuğunuz her hangi bir insanı dinlerken göz teması kurmanız ona olan saygınızı gösterir. Bunu alışkanlık edinmeniz çok önemli. Siz bir şey anlatırken,karşınızdakinin etrafa bakması ve sizi dinlememesi eminim ki hoşunuza gitmeyecektir. Hem onun anlattıklarıyla ilgilendiğinizi gösteren bir hareket bu!



5-Cep Telefonunu Elinden Bırak!
 Hepimizi derinliklerine çeken bu sanal dünya, meşgalemiz olabilir, boş zamanlarımızda stalk bize iyi gelebilir. Okey! Ama arkadaş bir, iki saat like atmadan ya da Snapchat'e girmeden durabilirsin diye düşünüyorum. Gelen telefonları meşgule atmakta sana birşey kaybettirmez. Bundan mütevellit karşındakine saygısızlık yapma ve o telefonu sessize alıp ters bir şekilde masaya bırak lütfen.


6-Sürekli Kendinden Bahsetme!
 Sürekli kendisinden bahseden insanlar kabul edelim ki her ortamda itici gelir. Böyle insanlar bana egosu fazla yüksek ve bencil geliyor. Karşınızdaki insana da böyle hissettirme ihtimali var. Bu yüzden baktınız ki kapıldınız gidiyorsunuz konuşmaya, durun ve ona sohbeti devam ettirmek için bir fırsat verin.


7-Gizemli Ol!
 Tabi ki size kendiniz hakkında hiçbir şey anlatmayın, kapalı bir kutu olun demiyorum. Ama tüm hayat hikayenizi de anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Muhabbet sardı, konuşma dur durak mı bilmiyor? O zaman güncel konulardan bahsedin. Sevdiğiniz filmlerden, kitaplardan. Hem onun sevdiği şeyleri öğrenmek için size fırsat doğmuş olur.


You Might Also Like