Bir Zamanlar Evli Olduklarını Duyunca İnanamayacağınız 7 Ünlü !

03:11 Adsız 0 Comments

Ünlülerin dünyasında her yıl onlarca kişi evleniyor, onlarca kişi de boşanıyor. O özendiğimiz hayatlarında neler yaşadıklarını asla bilmiyoruz. Çoğu zaman aklınızdan ünlüler için bu gönül işlerinin ne kadar kolay ve gelip geçici olduğunu düşündüğünüzü biliyorum. Ben de bazen aynı şeyleri düşünüyorum. Siz bir kişiye hayatınızı verirken,onlar hayatlarına üç, dört evliliği sığdırabiliyorlar. Bu liste ise akıllardan uçup gitmiş ya da hiç duymadığınız ünlü evliliklerini size açıklıyor. Hadi gelin bir göz atalım. Bakalım içlerinden hangilerini biliyorsunuz.

1-EBRU ŞALLI & OZAN ORHON
1997 yılında evlenen Ebru Şallı,Ozan Orhon çifti peri masalı gibi bir de düğün yapmışlardı. Sadece bir yıl evli kalan bu çift,kısa süren evliliğin ardından boşanma kararı aldı.


2-ZEYNO GÜNENÇ & OKAN BAYÜLGEN
Evlilikten yana yüzleri gülmeyen bu çiftimiz 1997 yılında evlenip 16 ay evli kaldıktan sonra boşandılar. Bu kısa evliliğin bitme sebebi ise anlaşmazlık.4 kez evlenip boşanan Okan Bayülgen'in İstanbul adında bir kızı bulunuyor.


3-OLGUN ŞİMŞEK & ŞEBNEM SÖNMEZ
Çok şaşırdığınızı tahmin edebiliyorum. 1971 yılında doğan Olgun Şimşek ve 1968 doğumlu Şebnem Sönmez 1996 yılında evlenmişlerdir. 4 yıl evli kalan çift,evlilikleri başladığı gibi gitmeyince 2000 yılında birbirlerini kırmadan boşanmaya karar verdi.



4-ŞEVKET ÇORUH & GÜNAY KARACAOĞLU
Dizilerde görmeye alışık olduğumuz bu iki oyuncu,kısa süre evli kaldıktan sonra boşanmıştır.Şevket Çoruh bu boşanmanın ardından 'Artık Birbirimize Aşık Değiliz' diye açıklama yapmıştır.2008 tarihinde bir evlilik daha yapan Günay Karacaoğlu 2012 tarihinde bu evliliğini de sonlandırmıştır.


5-SEDA SAYAN & MAHSUN KIRMIZIGÜL
Listede en çok şaşıracağınız çiftlerden bir tanesi olan bu ünlü ikili,zamanın en çok konuşulan ilişkilerinden bir tanesine imza attı.Seda Sayan'ın üçüncü evliliği olan Mahsun Kırmızıgül'le ilişkisi 3 yıl sürmüştür. Bu sürede imam nikahı kıyan çift olaylı ve medyatik bir şekilde ayrıldı.Seda Sayan bu ilişkiden sonra 5 evlilik daha yaptı.


6-ZUHAL OLCAY & SELÇUK YÖNTEM
Bu ünlü oyuncu çiftimiz de bir zamanlar evlenip,hiç bir şey umdukları gibi gitmeyince boşanan ünlülerden.Zuhal Olcay 1976'da Ankara Devlet Konservatuvarı yüksek bölümünü bitirdi.Aynı yıl sınıf arkadaşı olan Selçuk Yöntem ile evlendi.Bu evlilik üç yılın ardından sonlandı.


7-ŞENER ŞEN & ŞERMİN HÜRMERİÇ
İki kez evlenen Şener Şen'in,ilk evliliğinden bir kız çocuğu vardır.1989 yılında evlenen Şermin Hürmeriç ve Şener Şen çifti 1997'de boşandı.


You Might Also Like