Bahara Girerken Kadınların Dolabında Olması Gereken 10 Parça !

20:51 Adsız 0 Comments


Bahar geldi ! Havaların ısınmasıyla beraber hepimizin içi yavaş yavaş ısınmaya başlıyor. Yaz'ın habercisi bahar ayları, havanın nasıl olacağını çokta tahmin edemeyeceğimiz zamanlar. Bu yıl ceketler çok moda. Hem üşümemek için hem de tarz görünebilmek için ceketlere ihtiyacınız olacak. Ayrıca bahar bu yıl sizin için rengarenk. Günlük hayatta kullanabileceğiniz spor tarzda parçalar yani rahatlık da bu yıl ön planda! Hadi gelin gardrobunuzda bahar için mutlaka bulunması gereken parçaları inceleyelim.


1-PEMBE VE SARI PARÇALAR
Bu yıl ünlü markaların defilelerine bakarsak özellikle pembe revaçta. Pembe rekli kıyafetler kırmızı, lacivert, kot veya morla kombinlendiğinde çok trend bir hale bürünüyor. Bu yıl çoğu mağazada pembe göreceksiniz.Bahar aylarında belki de kullanmaktan çekindiğiniz bir renk olan sarıyı bu yıl hiç çekinmeden kullanabilirsiniz. Sarı bir triko, sarı bir pantolon ya da kıyafetinize ufak bir renk katmak istiyorsanız sarı bir çanta size yardımcı olacaktır.
                                                     Elbise: ZARA (89 TL)

2- FLORAL DESENLİ KIYAFETLER
Bu yıl da geçen bahar olduğu gibi floral desenler çok moda. Elbiselerde, gömleklerde, eteklerde çiçek işlemeleri ve çiçek desenleri çokça göreceğiz. Siz de çiçekli bir elbiseyi, deri ceket ve sneakers ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.
                                                    Etek: ZARA (179,95 TL)

3-DENİM PARÇALAR
Zamansız parçalardan olan denimleri her sezon kullanabilirsiniz. Ama bu bahar denimler başka tarzlarda karşımıza çıkıyor. Denim bir elbise, denim uzun ceket, ya da paçaları püsküllü bir denim pantolon. Siz de bahar aylarında ,denim parçalardan bir tane edinmelisiniz.
                                              Kot Elbise: MANGO (179,99 TL)

4-KORSELER
Eski dönemlerde kadınların, bellerini ince tutmak için kullandıkları bu parçalar, artık günlük hayatta moda ! Korseler daha modern bir reenkarnasyonla 2017'ye düştüler. Özellikle kumaş ceketlerin ya da uzun kabanların üzerine taktığınızda son derece trend bir görüntü yakalayabilirsiniz.
                                                        Korse: ZARA  (69,95 TL)

5-METALİK PARÇALAR
Bu yıl metalik parçalar da ön planda. Bronz renkte deri ceketler, metalik elbiseler, gümüş renkli ayakkabılar baharın trend parçalarından. Siz de tek renkli bir elbisenin altına metalik bir ayakkabı giyerek bu trende ayak uydurabilirsiniz.
                 
                                     Metalik Spor Ayakkabı: BERSHKA (119,95 TL)

6-FİLE ÇORAPLAR
File çoraplar artık eskisi gibi değiller. Taşlıları, geniş aralıklıları,renklileri. Elbiselerinizi daha tarz gösterecek bu parçalar için tüm çoraplarınızı çöpe atın! File çoraplar sizin için vazgeçilmez olacak.
                                                   File Çorap Kombin: OXXO

7-BOMBER CEKETLER
Bahar aylarına girmişken havalar çok fazla ısınmadan kullanacağınız en kullanışlı parçalar bomber ceketler! Bomber ceketler çoğu kıyafetin üstüne alabileceğiniz türden ceketler.Özellikle oversize bomber ceketler! Üzerinizden çıkarmak istemeyeceğinizi size garanti ederim.
                                              Bomber ceket: ZARA (229,95TL)

8-DERİ PARÇALAR
Deri ceketler hepimizin vazgeçemediği parçalar.Dışarı çıkarken ne giyeceğinize mi karar veremediniz? Üstünüze bir deri ceket alın ve çıkın. Üstelik bu sene sadece siyah değil,bronz,mavi ve aklınıza gelebilecek her renkte deri ceket mevcut. Eğer bir deri ceketiniz yoksa bir tane edinmenizi öneririm. Kıyafetinizin havasını bir anda değiştirdiğini siz de göreceksiniz.Deri ceketler kadar deri elbiseler ve deri etekler de bu bahar sıklıkla kullanabileceğiniz parçalar.
                                            Deri Etek: STRADİVARİUS (89,95 TL)

9-DİZ ALTI ETEKLER
Diz altı etekler,günlük ya da gece rahatlıkla kullanabileceğiniz parçalar.Özellikle kadife pileli diz altı etekler bu bahar çok trend.Çok uyguna bulabileceğiniz bu etekleri,gömlek ya da triko giyerek kombinleyebilirsiniz.Altına giyecek bir ayakkabı bulamadıysanız,az topuklu bilekli bir bot veya bir sneakers size yardımcı olacaktır.
                                               NY Fashion Week Street Style

10-PİJAMA PANTOLONLAR
Pijama pantolonlar hem çok spor hem de çok şık. Nasıl kullanmak istediğiniz ise sizin elinizde.İster spor ayakkabılarla günlük kullanın isterseniz de bir topuklu ayakkabıyla geceye uyarlayın.Bu bahar pijama pantolonları tüm mağazalardan rahatlıkla bulabilirsiniz.
                                              NY Fashiın Week Street Style

You Might Also Like