Sevgililer Gününe Erkek Arkadaşa Alınabilecek 5 Hediye

21:50 Bb 0 Comments

Sevgililer günü her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür.Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün,Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir gün olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda ''Aziz Valentin Günü''olarak bilinir.Valentine kelimesi,Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında kullanılır. günümüzde bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı,kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir.Tahminlere göre 14 Şubat günü, tüm dünyada 1 milyar civarında kart gönderilmektedir.Bunun yanı sıra hediye alımından kaynaklı piyasada satışlar artmaktadır. Tüm çiftler bu özel günde birbirlerine en özel hediyeyi almak ister.Ya da elleriyle hazırlamak.Klişelerden yana olmayan sevgililer için size sevgililer gününde erkek arkadaşa alınacak hediye tavsiyelerim. 

1.SOSYOPİX ANI KİTABI
Ailelerimizin çocukluğumuzun anılarına sahip olan eski tip fotoğraf albümleri geri döndü ama yepyeni bir sunumla.Daha modern ve şık. Eğer sevgiliniz için orjinal bir hediye arıyorsanız ama kalıcı ve anılarınıza sahip bir şeyse istediğiniz sosyopix size bunların hepsini barındıran bir hediye sunuyor.Anı Kitabı.Sevgililer gününde sevgilinize en özel günlerinizin fotoğraflarını bir kitap içinde kendi el yazınızla hediye edin.Sosyopix anı kitabı,24 kalın sayfa,24 adet pola kart ve yapıştırıcılardan oluşuyor.

 

2.RENK DEĞİŞTİREN SİHİRLİ KUPA
Eğer erkek arkadaşınız kahve içmeyi seviyorsa bu hediyeye bayılacak.Bu hediye erkek arkadaşınızı şaşırtacak bir sürprize sahip. Siyah renkli bu kupa sıcak su koyduğunuzda renk değiştirerek sizin seçeceğiniz fotoğraflara dönüşüyor.Bu sürprizle de erkek arkadaşınız büyüleniyor.



3.ERKEK ARKADAŞINIZ VE SİZİN 3D HEYKELİNİZ
Eğer şimdiki halinizle geleceğinize bir hatıra bırakmak istiyorsanız,sevgililer gününde erkek arkadaşınıza ikinizin 3D heykelinizi hediye edin.


4.HEDİYE KUTUSU
Erkek arkadaşınızın hobilerini sevdiği şeyleri analiz edip ona hobilerinden oluşan bir kutu yapabilirsiniz.Örneğin,uçak maketi,playstation oyunu,anahtarlık,puzzle.Bunun gibi hoşuna gidebilecek bir kaç hediyeyi aldığınız ya da kendi yaptığınız bir kutunun içine koyup ona verebilirsiniz.Birden fazla mutluluk yaşayacaktır.



5.İSİM YAZAN ZİPPO
Eğer sevgiliniz sigara kullanıyorsa ya da zippo ilgisi varsa ki bazı erkeklerin vardır,Erkek arkadaşınıza sevgililer gününde kendi seçeceğiniz bir modele isminizi ya da baş harflerinizi yazarak hediye edebilirsiniz.




You Might Also Like